Oportunitati de cariera

Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa.

Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

Aplicatie de mobil

Cauta „Joburi Coca-Cola HBC” in App Store sau Google Play, descarca aplicatia si descopera cum te poti alatura echipei noastre!

In cadrul aplicatiei vei gasi atat informatii despre programul nostru de internship/ trainseeship, joburile disponibile, precum si informatii despre cele mai recente campanii de marketing ale companiei!

Afla mai mult

Internship

Programul de Internship Coca-Cola HBC se adreseaza studentilor in anii 2-4 de studii si masteranzilor, care isi doresc sa invete de la cei mai buni profesionisti din domeniul FMCG si sa aplice cunostintele insusite in timpul facultatii.

Pentru a doua editie a programului de internship sunt disponibile 8 posturi de intern in departamentele: Sales (Bucuresti), Audit (Bucuresti), Procurement (Bucuresti), Asigurarea Calitatii (Ploiestii), Sustenabilitate (Ploiesti), Logistica (Bucuresti), Productie (Ploiesti) si Comunicare si Relatii Publice (Bucuresti). Intenshipul este platit.

Perioada limita de aplicare pentru unul dintre cele 8 posturi disponibile este 12 iulie, iar internshipul se va derula in perioada august-octombrie.

Afla mai mult

Joburi

Incepand cu anul 2012, am lansat o noua platforma de recrutare, pe care o poti accesa aici.

Chiar daca CV-ul tau este deja stocat in vechea baza de date, odata cu lansarea noului sistem, in selectia candidatilor vor fi luate in calcul doar CV-urile si informatiile furnizate in platforma de recrutare.

Creeaza-ti si tu un profil personal accesand linkul de mai jos („Aplica”), completeaza-l cu toate informatiile tale si fii la curent cu cele mai noi joburi disponibile la Coca-Cola HBC!

Aplica

Program Management Trainee

Urmareste experienta Trainee-ilor Coca-Cola HBC!

Acceseaza blogul Trainee-ilor si fii la curent cu cele mai noi articole despre experienta de traineeship Coca-Cola HBC!

Afla mai mult