Oportunitati de cariera

Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa.

Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

Aplicatie de mobil

Cauta „Joburi Coca-Cola HBC” in App Store sau Google Play, descarca aplicatia si descopera cum te poti alatura echipei noastre!

In cadrul aplicatiei vei gasi atat informatii despre programul nostru de internship/ trainseeship, joburile disponibile, precum si informatii despre cele mai recente campanii de marketing ale companiei!

Afla mai mult

Internship

Programul de Internship Coca-Cola HBC se adreseaza studentilor in anii 2-4 de studii si masteranzilor, care isi doresc sa invete de la cei mai buni profesionisti din domeniul FMCG si sa aplice cunostintele insusite in timpul facultatii.

A doua editie a programului de internship a inceput pe 17 august. Cei noua interni care vor fi alaturi de noi in urmatoarele trei luni sunt:

- Mihai Ovidiu Paraschiv (Commercial Intern)

- Maria-Gabriela Ciumpileac (Finance Intern)

- Teodora Nistor (Finance Intern)

- Andreea Dobrita (Supply Chain Intern)

- Andreea Stefan (Supply Chain Intern)

- Luiza Ioana Pandele (Supply Chain Intern)

- Cristina-Adriana Ionescu (Supply Chain Intern)

- Maria-Mirabela Neagu (Supply Chain Intern)

- Calin Pana (PAC Intern)

Joburi

Incepand cu anul 2012, am lansat o noua platforma de recrutare, pe care o poti accesa aici.

Chiar daca CV-ul tau este deja stocat in vechea baza de date, odata cu lansarea noului sistem, in selectia candidatilor vor fi luate in calcul doar CV-urile si informatiile furnizate in platforma de recrutare.

Creeaza-ti si tu un profil personal accesand linkul de mai jos („Aplica”), completeaza-l cu toate informatiile tale si fii la curent cu cele mai noi joburi disponibile la Coca-Cola HBC!

Aplica

Program Management Trainee

Urmareste experienta Trainee-ilor Coca-Cola HBC!

Acceseaza blogul Trainee-ilor si fii la curent cu cele mai noi articole despre experienta de traineeship Coca-Cola HBC!

Afla mai mult